Acest website foloseste cookie-uri
Este necesar să acceptați cookie-urile noastre pentru a folosi corespunzător website-ul. Nu colectăm momentan nici o informație personală.
×

Centrul de Cultură al Județului Bihor, în colaborare cu Primăria comunei Roșia organizează în data de 21 august 2021, ora 13:00, în localitatea Roșia, FESTIVALUL-CONCURS NAȚIONAL AL VIORII CU GOARNĂ ,,DOREL CODOBAN” ediţia a IX-a. Evenimentul se adresează tinerilor instrumentişti amatori, profesorilor dar şi meşterilor de viori cu goarnă  din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 12 – 50 ani.

Concurenții vor prezenta două melodii de joc. Aprecierile vor ține cont și de autenticitatea repertoriului, a costumului popular și a prezenței scenice. Concursul se va desfășura sub formă de spectacol cu public. Preselecția se va desfășura online, concurenţii sunt rugaţi să trimită prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fişa de înscriere și o filmare video (de o calitate bună a imaginii și a sunetului) cu repertoriul propus pentru concurs, până la data de 12 august 2022. Fișele de înscriere și informațiile referitoare la desfășurarea concursului se pot obține de la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor, Str. Moscovei nr.5, sau la telefon 0746.508.669 Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. adresă web http://www.culturabihor.ro.

DESCARCATI REGULAMENTUL

×

TOP