Acest website foloseste cookie-uri
Este necesar să acceptați cookie-urile noastre pentru a folosi corespunzător website-ul. Nu colectăm momentan nici o informație personală.
×

Duminică, 17 aprilie 2022, de orele 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea, Centrul de Cultură al Județului Bihor în parteneriat cu Filarmonica de Stat Oradea și Visit Oradea, alături de mult îndrăgiții solisti Maria Sidea și Marius Ciprian Pop moderatorul întregului eveniment, vă invită să luați parte la ,,Duminica, de Florii” - un concert special de pricesne plin de emoție si rugăciune, dedicat perioadei prepascale în care ne aflăm.

Soliștii invitații la eveniment vor fi: Lavinia Chifor, Andrei Dem, Vlad Tătar, Violeta Gherman, Ioana Urs, Teodora Șandru, Andrada Tulvan și Georgiana Szilaghi precum și grupurile vocale de la Secțiile Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea și Beiuș, grupul vocal ,,Lioara” coordonați de doamna profesoară Antonela Buțiu și grupul vocal al Ansamblului ,,Muguri și mlădițe de tezaur” coordonați de prof. Anca Banda, care vor interpreta pricesne tradiționale binecunoscute credinciosilor bihoreni.

Ulterior vor urca pe scenă membrii corului de cameră „Psalmodia Varadiensis” ai Facultatii de Teologie Ortodoxă din Oradea, condus de dirijor pr. prof. univ. dr. Mihai Brie.

×

TOP